Αναζήτηση

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑΙΝΙΕΣ

Beuty and the Beast (η πεντάμορφη και το τέρας)




 Το κλασικό παραμύθι του 1991 της Disney δέχθηκε μία 3D ανανέωση και επανακυκλοφορεί στον 21ο αιώνα, γιορτάζοντας τα 20 του χρόνια. Να περιμένετε να δείτε την Belle, το Beast και όλα τα ομιλούντα τσαγερά, ρολόγια και κηροπήγια που ζωντανεύουν με έναν τρόπο που δεν έχετε ξαναδεί.








Γάτος σπιρουνάτος 
Αν και ξεκίνησε στο πλευρό του shrek στις κινηματογραφικές αίθουσες o παπουτσομένος γάτος επέστρεψε με μια ταινία όλη δική του.Ο ερωτιάρης και ανίκητος ξιφομάχος Γάτος Σπιρουνάτος συνεργάζεται με τον παιδικό του φίλο Χάμπτι Ντάμπτι και τη γοητευτική κλέφτρα Κίτι για να κλέψουν τη Χήνα με τα Χρυσά Αβγά.



















Jack the giant killer
Αν και δεν είναι η πρώτη ταινία που φέρνει στις αίθουσες το κλάσικό παραμύθι "ο jack και η φασολία" σίγουρα θα ειναι η καλύτερη.Βασισμένο στο ομώνυμο Εγγλέζικο παραμύθι,αναφέρεται στον πόλεμο που ξεσπάει ανάμεσα στους ανθρώπους και τους Γίγαντες όταν οι τελευταίοι απελευθερώνονται κατά λάθος από τον Τζακ, τον γιό ενός αγρότη. Οι Γίγαντες επιστρέφοντας στη Γη μετά από πολλούς αιώνες που ήταν φυλακισμένοι διεκδικούν την εξουσία και ο Τζακ θα πρέπει να τους αντιμετωπίσει για να σώσει το βασίλειο, τους ανθρώπους του και την γενναία πριγκίπισσα που αγαπά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου