Αναζήτηση

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Machete Kills (2013)




Με κάθε νέα του ταινία ο Robert Rodriguez (Desperado, Sin City, Grindhouse) πηγαίνει τις b-movies ένα βήμα μακρύτερα και το νέο – και τελευταίο – trailer του Machete Kills το αποδεικνύει περίτρανα.
Ο Machete επιστρέφει για δεύτερη φορά και καλείται από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να βρει και να εξοντώσει τον παρανοϊκό Luther Voz (Mel Gibson) πριν αυτός εκτοξεύσει ένα πύραυλο εναντίον του Λευκού Οίκου. Τον Πρόεδρο υποδύεται ο Carlos Estevez ένας ηθοποιός που σύμφωνα με τα credits κάνει την πρώτη του εμφάνιση, δηλαδή ο Charlie Sheen με το κανονικό του όνομα.
Από το trailer μαθαίνουμε επίσης πως “Machete don’t tweet” αλλά “Machete Kills”, όπως λέει και ο τίτλος, άλλωστε απολύτως λογικά το κινητό του είναι εφοδιασμένο με ένα στιλέτο. Φονική είναι και η Sofía Vergara, φονικά στήθη για να είμαστε ακριβείς, αλλά πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς τα πλούσια κάλλη της?
Με ένα εντυπωσιακό καστ που περιλαμβάνει εκτός από τους παραπάνω και τον πρωταγωνιστή Danny Trejo, τους Michelle Rodriguez, Jessica Alba, Demian Bichir, Lady Gaga, Antonio Banderas, Cuba Gooding Jr. και William Sadler, το Machete Kills έρχεται με καρτουνίστικη διάθεση, υπερβολική βία και φυσικά γελοία εξωπραγματικούς χαρακτήρες και καταστάσεις.
Το σενάριο είναι από τον ίδιο τον Rodriguez που το έχει γράψει μαζί με τον αδελφό του Marcel Rodriguez και τον Kyle Ward και θα βγει στις αίθουσες στις ΗΠΑ στις 11 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου