Αναζήτηση

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑΙΝΙΕΣ PART II

ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΥΣ (ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΕΠΝΕΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ)

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑΙΝΙΕΣ 

 HANSEL AND GRETEL WITCH HUNTERS
Το κλασσικό παραμύθι των Aδελφών Γκριμ σε μία dark παραλλαγή του..! Τα δύο αδέλφια που κατάφεραν και ξέφυγαν από την κακιά μάγισσα όταν ήταν μικρά, έχουν γίνει μεγαλώνοντας αδυσώπητοι κυνηγοί μαγισσών. Οι μάγισσες εξακολουθούν και απαγάγουν μικρά παιδιά, αλλά ο Hansel και η Gretel είναι τώρα οπλισμένοι ο μεν πρώτος με μια κοντόκαννη καραμπίνα που διαλύει τα πάντα και η δεύτερη με μια βαλλίστρα σαν του Hawkeye – ίσως για την ειρωνεία του πράγματος – και αποφασισμένοι να μην αφήσουν καμιά ζωντανή... [pame-cinema.gr] -||- Ο εντεταλμένος για Επικίνδυνες Αποστολές κύριος Hurt Locker Τζέρεμι Ρένερ που φέρει και την Κληρονομιά του Μπορν, πρωταγωνιστεί στη 3D mash up, εναλλακτικά γοτθική (στα βήματα των ταινιών Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων του Τιμ Μπάρτον, Κοκκινοσκουφίτσα της Κάθριν Χάρντγουικ και Η Χιονάτη και ο Κυνηγός του Ρούπερτ Σάντερς) και αρκούντως βίαιη, κινηματογραφική εκδοχή του κλασικού παραμυθιού των αδελφών Γκριμ, Χάνσελ και Γκρέτελ. Στο πλευρό του βρίσκουμε τη γοητευτική Τζέμα Άρτερτον, έμπειρη στο είδος των action movies φαντασίας από την ταινία Τιτανομαχία. Ο Τόμι Βίρκολα του αιματηρά αστείου Dead Snow σκηνοθετεί ένα υβρίδιο μοντέρνας τεχνολογίας με πρωταγωνιστές τα γνωστά δίδυμα του παραμυθιού που, δεκαπέντε χρόνια μετά την απαγωγή τους, έχουν εξελιχθεί σε αιμοσταγείς κυνηγούς κεφαλών μαγισσών.


HANSEL AND GRETEL
Για τα αδέλφια Χάνσελ και Γκρέτελ ένα απόμακρο σπίτι στο δάσος φαίνεται ιδανικό ύστερα απο τον θανάσιμο τραυματισμό του αγοριού.Μέσα στο σπίτι τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, καθως η οικοδέσποινα του σπιτιού και οι γιοι της τρέφονται με ανθρώπινη σάρκα
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RED RIDING HOOD (Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ)
  Στην ταινία “Red Riding Hood,” η Σέιφριντ ενσαρκώνει μια πανέμορφη νεαρή γυναίκα
που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άνδρες. Είναι ερωτευμένη με τον Πίτερ (Σάιλο Φερνάντεζ),
αλλά οι γονείς της έχουν ήδη κανονίσει να παντρευτεί τον πλούσιο Χένρι (Μαξ Άιρονς).
Μη θέλοντας να χωρίσουν, η Βάλερι και ο Πίτερ έχουν πάρει την απόφαση να το σκάσουν,
όταν μαθαίνουν ότι η μεγαλύτερη αδερφή της Βάλερι,δολοφονήθηκε από τον λυκάνθρωπο που
καραδοκεί στο δάσος που περιβάλλει το χωριό τους.







JACK THE GIANT KILLER
JACK THE GIANT KILLERΈνα σύγχρονο παραμύθι κατά τo οποίo η μακροχρόνια ειρήνη μεταξύ ανθρώπων και γιγάντων απειλείται, καθώς ένας νέος αγρότης οδηγεί μια αποστολή στο βασίλειο των γιγάντων με την ελπίδα να διασώσει πριγκίπισσα που έχει απαχθεί
 
 
 SNOWHITE AND THE HUNTSMAN (Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ)
Η Χιονάτη και ο Κυνηγός
Η μάγισσα Ραβένα παντρεύεται και σκοτώνει τον βασιλιά πατέρα της Χιονάτης φυλακίζοντάς τη στο κάστρο της. Όταν η τελευταία δραπετεύσει και καταφύγει στο Σκοτεινό Δάσος, η κακιά βασίλισσα θα αναγκάσει έναν τυχοδιώκτη κυνηγό να την εντοπίσει και να τη φέρει πίσω.
 

MIRROR MIRROR (ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΜΟΥ)
Μια κακιά Βασίλισσα (Τζούλια Ρόμπερτς) κλέβει τον έλεγχο ενός Βασιλείου και μια εξορισμένη πριγκίπισσα (Λίλι Κόλινς) θα ζητήσει βοήθεια από επτά πολυμήχανους επαναστάτες, για να κερδίσει πίσω το Βασίλειο που της ανήκει δικαιωματικά.
 
PUSS IN BOOTS (ΓΑΤΟΣ ΣΠΙΡΟΥΝΑΤΟΣ) 
 Ο μικρόσωμος και μόνιμα ερωτοχτυπημένος Γάτος Σπιρουνάτος χρήζεται πρωταγωνιστής σε μια ταινία όλη δική του, γιατί μπορεί να τον γνωρίσαμε δίπλα στον ένα και μοναδικό Σρεκ, αλλά καιρός δεν είναι να μάθουμε επιτέλους από πού κρατάει η σκούφια ή μήπως να λέγαμε καλύτερα οι μπότες του; Ποιο είναι άραγε το ποιόν και παρελθόν του ψιψίνου που ομολογουμένως κλέβει την παράσταση άμα τη εμφανίσει, πόσο μάλλον όταν προσπαθεί με τη βοήθεια του Χάμπτι Ντάμπτι και της Κίτι της Ελαφροπατούσας να κλέψουν τη Χήνα με τα Χρυσά Αυγά, ενώ την ίδια στιγμή εκείνος καλείται να αποφύγει τα βέλη του έρωτα;
 
 
Α CHRISTMAS CAROL
  Ένα πολύ ωραίο παραμύθι είναι του Charles Dickens, μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη ιστορία βασισμένη στην ιστορία του Εμπενιζέρ Σκρούτζ, ενός τσιγκούνη αλλά στο βάθος πολύ συναισθηματικού ανθρώπου, που μισεί τα Χριστούγεννα και βασανίζει συνεχώς τον πιστό του βοηθό. Όμως τα μεσάνυχτα των Χριστουγέννων τον επισκέπτεται ένας παλιός του φίλος που είναι φάντασμα, προειδοποιώντας τον να αλλάξει και του λέει πως θα τον επισκεφτούν τρία ακόμη φαντάσματα. Μετά την επίσκεψη των τριών φαντασμάτων ο Σκρουτζ αλλάζει γιατί βλέπει το άθλιο μέλλον του.
Το κλασικό αυτό παραμύθι έχει γίνει και ταινία η οποία πηρέ 4 χρυσές σφαίρες και προτάθηκε ακόμα και για καλύτερη ταινία της χρονιάς.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου